top of page
thisss5554432ss.png

Välkommen till vår översikt över några av de ledande lösenordshanterarna 2021. Oavsett om det är priset, säkerheten eller funktionerna som är viktigast för ditt val av lösenordshanterare är vi säkra på att du kommer att hitta en som passar för dina behov. Jämför lösenordshanterarna nedan och se vilken som är rätt för dig!

DE BÄSTA LÖSENORDSHANTERARNA

Tidsbegränsat erbjudande

Finns tillgänglig på:

icons_apps_android.png
icons_apps_ios.png
icons_apps_apple.png
windows_logos_PNG31.png
dash square.png

Dashlane, som är ledande på lösenordshantering, krypterar alla dina lösenord och hjälper dig att övervaka dina lösenord och fylla i dem automatiskt från en och samma plats.

VPN utan extra kostnad med Premium

Patenterad säkerhetsarkitektur

Alla lösenord på alla enheter

Personliga säkerhetsvarningar

Patenterad säkerhetsarkitektur

Automatisk ifyllning av formulär och betalningsuppgifter

255px-Flag_of_Sweden.svg.png
RoboForm_Logo_400x126.png

RoboForm lagrar alla dina lösenord säkert och loggar in dig på dina favoritwebbplatser på ett bekvämt sätt med bara ett klick.

Åtkomst på ALLA enheter

Lösenordsgenerator

Säkerhetskopiering av data

Kundsupport dygnet runt alla dagar

Lösenordsgranskning

255px-Flag_of_Sweden.svg.png
Lastpass_Logo_1600x420.png

Med LastPass kan du organisera ditt digitala liv på ett enkelt sätt och säkert komma åt allt det som är viktigast för dig.

Säkert lösenordsvalv

Åtkomst på ALLA enheter

Säkerhetsutmaning

Spara och fyll i lösenord automatiskt

Flerfaktorsautentisering

255px-Flag_of_Sweden.svg.png
Nordpass_logo_1280x720.png

NordPass kommer ihåg alla dina komplicerade lösenord och formuläruppgifter. Logga in utan stress med ett enda, säkert klick.

Spara och fyll i lösenord automatiskt

Lösenordsgenerator

Appar för Mac, iOS, Windows, Android, Linux och Chrome

AES 256-bitars kryptering

255px-Flag_of_Sweden.svg.png
1password.PNG

1Password kommer ihåg allting åt dig, håller det säkert och loggar automatiskt in dig på de webbplatser du väljer med bara ett bekvämt klick

1 GB dokumentlagring

Säkerhetsutmaning

Tvåfaktorsautentisering

AES 256-bitars kryptering

255px-Flag_of_Sweden.svg.png

1

2

3

4

5

De bästa lösenordshanterarna – jämförelse av funktioner

Tillåter fler än 50 lösenord

Flera enheter
 

Kontodelning

Övervakning på Dark Web

Tvåfaktorautentisering

Kostnadsfri version 

tillgänglig

Dashlane_LogoGreen_1303X499.png
RoboForm_Logo_400x126.png
Nordpass Logo.webp
Lastpass_Logo_1600x420.png

Varför behöver du en lösenordshanterare?

Är du inte trött på att behöva klicka på ikonen för glömt lösenord eller försöka komma ihåg en säkerhetsfråga för lösenordsåterställning som det var flera år sedan du skapade? Med en lösenordshanterare lagras alla dina lösenord på ett ställe, så du slipper slösa bort mer tid. Du kommer lätt åt varje lösenord när du behöver det genom ett enkelt klick. Informationen krypteras, så att du vet att du lagrar dina lösenord på en säker plats. Lösenordshanterare innehåller också andra tidsbesparande funktioner som exempelvis kan omfatta lösenordsgeneratorer, automatisk ifyllning av formulär och extra lagringsutrymme. Testa själv med en gratis provperiod för den lösenordshanterare som får högst betyg av vår redaktör genom att klicka på den här länken: Gratisprov på Dashlane.

Välj den lösenordshanterare som passar dig bäst

Att välja en lösenordshanterare kan verka skrämmande. Det beror förmodligen på att det handlar om din privata information. Vi är alla noga med vår personliga säkerhet. Med det i åtanke har vi goda nyheter! Vi har kommit väldigt långt när det gäller säkra applikationer som kan skydda din identitet på ett säkert sätt och kryptera dina data, samtidigt som de är bekväma att använda. Två av de viktigaste sakerna att ta med i beräkningen när du ska välja en lösenordshanterare är om du vill ha ett gratismedlemskap eller är villig att betala, och vilka funktioner du vill att din lösenordshanterare ska innehålla.


Vi börjar med att jämföra kostnadsfria och betalda medlemskap

 

Medlemskap: kostnadsfritt eller betalt

Ett gratisprov eller en kostnadsfri version med begränsade funktioner är alltid lockande, men vad man behöver fråga sig är om kostnadsfritt verkligen innebär bästa tänkbara service och funktioner. Personlig information är ingenting man ska ta lätt på, och är till hundra procent nödvändig. Vill du lägga dina privata uppgifter i händerna på ett kostnadsfritt, automatiserat system eller vill du hellre känna dig säker på att de övervakas noga av ett företag som alltid strävar efter att förbättra sina säkerhetspolicyer och sin kryptering och göra dem perfekta?

Innan du slår till och köper en produkt som du inte är säker på rekommenderar vi att du drar nytta av de versioner som företagen erbjuder KOSTNADSFRITT. Testa ett gratisprov på den lösenordshanterare som vår redaktör har valt ut genom att klicka på den här länken:
Gratisprov på Dashlane. Genom den här provperioden kan du få en jättebra uppfattning av lösenordshanterarens prestanda och främsta funktioner. Det tar oftast mellan ett par dagar och en vecka att ta reda på om en produkt är rätt för dig. Om den är det kan du känna dig trygg i vetskapen att premiumversionen uppfyller alla dina behov.


Kom alltid ihåg att när det gäller säkerheten för din onlineidentitet och din personliga information ger ett betalt medlemskap inte bara bättre funktioner utan har också ett starkare skydd och bättre övervakning. Låt oss titta närmare på den andra viktiga aspekten av att välja den lösenords- och säkerhetshanterare som passar dig bäst, det vill säga funktionerna.
 

Checklista för lösenordshanterares funktioner

Funktionerna i kostnadsfria eller betalda versioner kan omfatta:

 • Lagring och säkerhetskopiering av lösenord

 • Automatisk ifyllning av formulär och betalningar

 • Analys av lösenordsstyrka

 • Lösenordsgenerator

 • Flera enheter

 • Lättanvända webbläsartillägg

 • Appversioner för olika enheter

 • VPN för wifi-skydd

 • Personligt anpassade säkerhetsvarningar

 • Övervakning på Dark Web

 • Kreditövervakning

 • Försäkring för identitetsstöld

De flesta branschledande företag på det här området ger möjlighet att använda flera lösenord på flera enheter som skrivbordsdatorer och mobiler. Kom ihåg att hur många enheter du kan använda vanligtvis beror på om du använder det aktuella företagets kostnadsfria tjänster eller betalda ”premiumtjänster”.

De viktigaste funktionerna du bör titta efter i en lösenordshanterare

 • Obegränsad lösenordslagring

 • Obegränsat antal enheter

 • Säkerhet – både på skrivbordet och i molnet

 • Säkerhetskopiering – enkelt att återställa om data skulle försvinna

 • Möjlighet att synkronisera information genom molnet till dina olika enheter

 • Lösenordsgenerator

 • Automatisk ifyllning av formulär och betalningar

 • Säkerhetskryptering av lösenord

 

Sammanfattningsvis

Det finns alltid både för- och nackdelar med de digitala tjänster vi använder nu för tiden. Det gäller i synnerhet lösenordshanterare. Alla lösenordstjänster som finns på marknaden idag erbjuder ett brett urval av praktiska tjänster. Det gäller att hitta det företag som passar dig bäst. Fatta ett informerat beslut om vilken lösenordshanterare du ska öppna ett konto med genom att titta på våra betyg och läsa den detaljerade informationen ovan.

*Information om annonsering

Password-pros.com har som mål att tillhandahålla relevant information och användbart innehåll om de tjänster som finns tillgängliga för lösenordshantering och VPN. Genom att tillhandahålla länkar tar vi dock emot annonsprovision från vissa tjänsteleverantörer som omnämns här, och denna kompensation kan påverka betyg och recensioner. Det är tack vare dessa länkar som vi kan tillhandahålla webbplatsen som en kostnadsfri resurs. Webbplatsen och informationen på den tillhandahålls ”i befintligt skick” och du använder den på egen risk. Vi gör vårt bästa för att hålla informationen aktuell och korrekt, inklusive priser och recensioner.

bottom of page